Touratech Wereldwijd - Nieuws Distributeurs Zomer 2023

Touratech Wereldwijd - Nieuws Distributeurs Zomer 2023

Hier vindt u het laatste nieuws van onze verkooppartners over de hele wereld. Touratech Rallye in de VS, Travel Event in Polen, nieuwe opening van Touratech Kroatië en meer informatie van partners wereldwijd!

Touratech Rallye

De Touratech Rally is nu al de grootste bijeenkomst van adventure riders in de VS. Maar het evenement van dit jaar belooft een nieuw record te worden wat betreft de kaartverkoop.

Ducati, Harley-Davidson, KTM, Triumph en Yamaha bieden allemaal testritten aan. Het evenement omvat georganiseerde ritten in de Cascade Mountains, presentaties, workshops en natuurlijk eten en drinken. s Avonds is er entertainment en kampvuursfeer. Het evenement vindt plaats in Plain, WA van 22 tot 25 juni 2023.

www.touratechrally.com

Touratech Travel Event Polen

In het weekend van 21-23 april organiseerde Touratech Polen twee evenementen tegelijk: De Opening van het Silezische Motorseizoen, een open evenement dat gratis toegankelijk was voor alle motorrijders, en het Touratech Travel Event Polen, een besloten, betaald evenement exclusief voor klanten.

De locatie voor het evenement was het Szczyrk Mountain Resort in het grootste skigebied van Polen. Op vrijdagavond presenteerden verschillende motorreizigers hun reizen. Natasza Caban vertelde bijvoorbeeld over haar project "Eén motor, één wereld, gemeenschappelijke dromen".

Op zaterdag konden de deelnemers twee verschillende routes onder hun wielen nemen: Een off-road en een avontuurlijke tocht. De hele dag door was de grote tentoonstellingsruimte met merken als BMW, Yamaha, KTM, Suzuki, Polaris, Ducati, Kawasaki of Michelin open voor bezoekers. Het hoogtepunt van de dag was een motorparade met ongeveer 500 deelnemers.

www.touratech.pl

In het kort

Eén jaar Touratech Oost

Van 16 tot 20 mei 2023 vierde Touratech USA het eenjarig bestaan van de winkel aan de oostkust in Brookfield, CT, met een groot feest op de nieuwe locatie.

Touratech Kroatië opent in mei

Route Eight is de nieuwe partner van Touratech in Kroatië. De winkel ligt ongeveer 25 kilometer ten oosten van Split, dicht bij de zee.

Touratech Tsjechië op Motocycl Praha 2023

Touratech Tsjechië was aanwezig op de grootste beurs van het land met een stand van 240 vierkante meter.

Touratech Dirt Dayz Rallye

Van 16 tot 20 augustus 2023 vindt de grootste adventure rally van het noordoosten plaats in North Naverhill, NH. In een loterij worden prijzen ter waarde van meer dan $20.000 verloot.

https://dirtdazerally.com

Touratech Spanje gaat Sociaal

Touratech Spanje is sterk betrokken bij social media. Nieuwe content werd ook gecreëerd op de Open Dag in Madrid, waar de bekende influencer Majes en Moto aanwezig was.

Instagram @touratechesp

Makina Moto Show 2023

Ook in de Filipijnen zijn mensen enthousiast over motoren. Bijna 60.000 bezoekers bezochten de driedaagse Makina Moto Show 2023, waar ook Touratech Philippines hun producten tentoonstelde.

Informatie over Touratech-vestigingen wereldwijd vindt u op

www.touratech.com/touratech-worldwideTouratech Copyright © 2020