TECHNOLOGIE | JERRYCAN VOYAGER – EXTRA PORTIE

TECHNOLOGIE | JERRYCAN VOYAGER – EXTRA PORTIE

Met de Voyager jerrycan krijgen motorrijders een brandstoffles die niet alleen indruk maakt door zijn uitzonderlijke robuustheid en functionaliteit, maar die de machine ook een unieke expeditie-uitstraling geeft.

Extra brandstof kan mee dankzij de Voyager reserve jerrycan. Of je nu extra zekerheid wilt voor bijzonder lange ritten of gewoon gemakkelijk bij de brandstof voor het kooktoestel wilt kunnen - de Voyager is altijd een praktische metgezel.

De Voyager is volledig gemaakt van staal en gecertificeerd volgens strenge militaire normen, waardoor hij zelfs extreme belasting kan weerstaan. Nog een voordeel van het ultra-robuuste ontwerp: Zelfs bij sterk zonlicht wordt de jerrycan niet opgeblazen en past daarom altijd perfect in de houder. De Voyager wordt afgesloten met een hoogwaardige dop van gepassiveerd aluminium en is lekvrij - een feit dat net zo belangrijk is vanuit milieuoogpunt als vanuit het oogpunt van veiligheid.

Net zo solide als het gepatenteerde basisontwerp van deze in de EU gemaakte jerrycan zijn de brandstofbestendige en roestbestendige binnencoating en de hoogwaardige poedercoating aan de buitenkant.

En trouwens, de Touratech Voyager is met zijn heavy-duty look en felgele afwerking een echte blikvanger op elke adventure bike.Touratech Copyright © 2020