Touratech wereldwijd - Touratech-salesmeeting

Touratech wereldwijd - Touratech-salesmeeting

Touratech-salesmeeting - Familiebijeenkomst

Voor de eerste keer na de covid-pandemie, ontmoetten alle nationale en internationale Touratech-verkooppartners elkaar van 4 tot en met 6 november 2022 tijdens een salesmeeting in het hoofdkantoor in het Duitse Niedereschach. Teams van bijna 50 distributeurs hadden de reis gemaakt en brachten een intensief weekend door in het Zwarte Woud.

De strategie voor het komende jaar werd bepaald, er werden nieuwe producten gepresenteerd, input van de partners werd verzameld en er werd gediscussieerd over veel interessante onderwerpen. Het belangrijkste was echter de directe uitwisseling van gedachten. Want Touratech-partner zijn betekent niet alleen producten verkopen, men is hét aanspreekpunt voor alle motorreizigers in het desbetreffende land. Of het nu in Thailand is, in Peru of Spanje, wanneer een reiziger hulp nodig heeft, krijgt hij ondersteuning bij alle problemen die zich tijdens een reis kunnen voordoen. Touratech-steunpunten over de hele wereld zijn te vinden op

www.touratech.com/touratech-worldwide

Georganiseerd door Touratech Portugal - O nosso Dakar 2023

Voor de 10e keer wordt dit jaar het offroad-avontuur "O nosso Dakar" gehouden, wat "Onze Dakar" betekent. Traditioneel op de rustdag van de grote woestijnrally ontmoeten enthousiaste adventure riders elkaar in het zuiden van Portugal, om de track samen af te leggen. In drie dagen tijd van 6 tot en met 8 januari worden een paar van de mooiste landschappen van Portugal doorkruist.

Tijdens deze jubileumuitgave is er een extra evenementendag op vrijdag, die begint met inchecken en een lunch in Alentejo, voordat de eerste etappe over 100 kilometer richting het zuiden naar de Algarve begint.

De tweede dag bestaat uit twee etappes van 250 kilometer, waarvan één gelijk zal zijn aan een etappe van de Dakar-rally van 2006.

Op de derde en laatste dag keren de rijders via een 150 kilometer lang traject terug naar Alentejo.

Het technische niveau van de trajecten is speciaal afgestemd op de mogelijkheden van reisenduro's. Voor zeer sportieve rijders is er ook een heel moeilijke variant die evenals de standaardroute volgens het roadbook wordt gereden.

Bij het inschrijfgeld van 306 euro (excl. 34 euro verplichte verzekering) is een uitgebreid voorzieningenpakket inbegrepen, waaronder twee overnachtingen, maaltijden, technische ondersteuning en medische hulp.

www.longitude009.pt

Korte weetjes - Distributeurs over de hele wereld

  • Sinds mei 2022 exploiteert Touratech USA de shop in Brookfield, CT. De nieuwe vestiging is niet alleen een aanspreekpunt voor de klanten uit de agglomeratie van New York, uit New Jersey en Connecticut. Het kolossale magazijn doet ook dienst als logistiek centrum voor de verzending naar klanten in het oostelijk deel van de VS. De tijden voor onlinebestellingen konden daarmee drastisch worden verkort.

  • Touratech Spanje heeft de vestiging Madrid veranderd in een aantrekkelijk adventure center. Motorreizigers vinden hier behalve de shop, een van wifi en flip chart voorziene travellers room voor het plannen van hun reizen, een cafetaria, huurmotoren en een werkplaats.

  • Geniaal in de schitterende bergwereld van de Pyreneeën gelegen en dankzij lage belastingen fantastisch voordelig, wordt de nieuwe Touratech-vestiging in Andorra vanaf het seizoen 2023 een interessante bestemming voor adventure riders die tijdens hun tocht een stop willen inlassen om te winkelen.

  • In december 2022 opent de nieuwe Touratech-partner in Marokko zijn deuren. Daarmee ontstaat niet alleen een belangrijk servicepoint voor reizigers in de woestijn, maar werd er ook gedacht aan motorrijders die slechts een kortere tocht door Marokko willen maken: er staan volledig uitgeruste motoren klaar die kunnen worden gehuurd.

  • RuggedRoads in Lymington, Hampshire, kijkt terug op een uiterst succesvol eerste seizoen. De officiële Touratech-shop in het zuiden van het VK kon niet alleen direct een heleboel klanten voor het merk winnen, maar heeft ook een schitterende presentatie op het ABR-festival gegeven.

  • In Avermes, slechts 20 km ten zuidwesten van Magny-Cours, is nog een dealersteunpunt voor de Franse reiswereld ontstaan, en last but not least vinden adventure riders in het Belgische Lebeke een competent aanspreekpunt onder het dak van Allroadmoto.

Informatie over Touratech-vestigingen over de hele wereld is te vinden op www.touratech.com/touratech-worldwideTouratech Copyright © 2020