UITRUSTING | ZACHTE TASSEN - Touratech Waterproof EXTREME Edition

UITRUSTING | ZACHTE TASSEN - Touratech Waterproof EXTREME Edition

De zijtas van de EXTREME Edition, gemaakt van een onverwoestbare mix van materialen en uitgerust met het ingenieus eenvoudige Touratech quick-release-systeem, is de perfecte zachte tas voor veeleisende adventure riders.

Met de Touratech Waterproof EXTREME Edition hebben de specialisten op het gebied van motoraccessoires uit Niedereschach een zachte bagageserie gecreëerd die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. 

Het drielaagse materiaal combineert waterdichtheid met slijtvastheid en scheurvastheid en geeft de producten de nodige stevigheid. Het textielmateriaal is volledig gelast, waardoor de tas volledig stof- en waterdicht is. Gevoelige zones zijn ook verdubbeld. Het technische oppervlak van het robuuste materiaal voelt uitzonderlijk aan en benadrukt de hoge kwaliteitsnormen.

De EXTREME zijtas is nu verkrijgbaar als aanvulling op de Midi EXTREME tanktas en de EXTREME passagierstas en beschikbaar in twee versies met een inhoud van 30 of 40 liter. De EXTREME zijtas is uitgerust met de revolutionaire snelsluiting die Touratech introduceerde met de Endurance-tassenserie. Het centrale element is een plaat van lichtgewicht maar zeer sterk plastic. Hierop zitten precies gepositioneerde kunststof haken, die net zo precies op de ronde buisdragers van Touratech passen als op die van BMW. In het midden van dit docking paneel bevindt zich de nauwkeurige snelsluiting van zeer sterk roestvrij staal. Het docking paneel is een integraal onderdeel van de tas volgens het sandwichprincipe. Het vormt een stabiele achterwand en zorgt voor een stevige vergrendeling aan de bagagedrager. De optioneel verkrijgbare vergrendelingen vullen het aantal functies aan en maken gelijktijdige vergrendeling met andere afsluitbare Touratech-producten mogelijk.

De EXTREME zijtas wordt gesloten met de beproefde rolsluiting - stof-, zand- en waterdicht. Een bijgevoegd gaasvak houdt kleine spullen bij de hand, terwijl in totaal 20 ogen bevestigingsmogelijkheden bieden voor het bevestigen van extra spullen of de optioneel verkrijgbare 'accessoiretas+'.

Zijtas Touratech Waterproof EXTREME Edition

  1. Soft pannier EXTREME Edition, by Touratech Waterproof
    Soft pannier EXTREME Edition, by Touratech Waterproof
    As low as €399.91
  2. Soft pannier set EXTREME Edition, by Touratech Waterproof
    Soft pannier set EXTREME Edition, by Touratech Waterproof
    As low as €799.80Touratech Copyright © 2020