UITRUSTING | ZACHTE TASSEN - Touratech Zijtas Endurance

UITRUSTING | ZACHTE TASSEN - Touratech Zijtas Endurance

Of het nu gaat om een korte rit door de stad of een lange rit door het platteland - de Touratech zijtas Endurance Black is een robuuste en volledig waterdichte metgezel voor elk soort motoravontuur.

VOOR AVONTUUR EN STAD: DE ZIJTAS ENDURANCE

De zijtas Endurance is gemaakt van een ultra-robuuste stof met een kunststof coating van 660 g/m2 en combineert een enorme duurzaamheid met een zachte hantering. Interne verstevigingen houden de tas in perfecte vorm, zelfs wanneer deze slechts gedeeltelijk gevuld is. De rolsluiting, waarmee het volume traploos kan worden aangepast, doet de rest. Als onderdeel van de productlijn "Waterproof by Touratech" spreekt het voor zich dat de Endurance waterdicht is. De Endurance zijtas is, in samenwerking met textielspecialist Vaude, vervaardigd van niet-giftige materialen, waarvan de meeste zijn gemaakt van duurzaam gewonnen grondstoffen.

Met een sensationeel laag nettogewicht van slechts 2,16 kilo biedt de Endurance een volume van 30 liter per tas. Dit betekent dat er zelfs voor langere tochten genoeg bagage kan worden meegenomen.

Reizende enduro rijders hebben de voordelen van zachte bagagesystemen altijd gewaardeerd. Het risico op verwondingen off-road is immers kleiner dan met een hard bagagesysteem en deuken en krassen zijn ook geen probleem. Maar ook steeds meer stadsrijders zweren bij textiele bagageoplossingen. De geringe breedte is een groot voordeel bij het rijden door stadsverkeer en een textiele tas kan ook gemakkelijk over de schouder naar kantoor worden gedragen.

EENVOUDIGE BEDIENING DANKZIJ SNELSLUITING

De zachte tas is voorzien van Touratech's gloednieuwe docking paneel voor bevestiging. De snelsluiting klikt automatisch vast wanneer de tas wordt bevestigd en kan met een polsbeweging weer worden ontgrendeld. Tussendoor bevestigt het de zijtas aan de bagagedrager zonder speling en extreem sterk. De optioneel verkrijgbare sloten vullen het aantal functies aan en maken gelijktijdige vergrendeling met andere afsluitbare Touratech-producten mogelijk.

De Endurance Black zijtas is gemaakt in Duitsland van PVC-vrij materiaal, net als het docking paneel. De tas heeft een volume van 30 liter. Geschikt voor Touratech bagagedragers en roestvrijstalen bagagedragers uit het originele BMW Motorrad accessoireprogramma.

 1. Side bag Endurance by Touratech Waterproof
  Side bag Endurance by Touratech Waterproof
  As low as €199.90
 2. Side bag Endurance by Touratech Waterproof, set of 2
  Side bag Endurance by Touratech Waterproof, set of 2
  As low as €399.80
 3. Integral locks set of 2 for Touratech softpanniers with ZEGA Docking panel
  Integral locks set of 2 for Touratech softpanniers with ZEGA Docking panel
  €24.90
 4. Carrying strap Touratech
  Carrying strap Touratech
  €19.90Touratech Copyright © 2020