Nieuwe ruiteruitrusting 2023 - Producten voor handen en voeten

Nieuwe ruiteruitrusting 2023 - Producten voor handen en voeten

Nieuwe ruiteruitrusting van Touratech. Dit betekent hoogwaardige, uitvoerig geteste en praktische producten voor rijders. Dit voorjaar presenteren we een nieuwe waterdichte toerschoen (Destino Touring GTX) en twee nieuwe premium handschoenen (Guardo Rambler GTX & Guardo Desert+) in het zwart.

De nieuwe Destino Touring GTX

De nieuwe Destino Touring GTX is helemaal ingesteld op genoeglijk reizen. Dankzij een Gore-Tex-membraan is de leren laars volledig waterdicht en overtuigt met een hoog ademend vermogen. De extra lange ritssluiting zorgt voor een zeer comfortabele instap. Accordeon-stretchinzetstukken geven deze comfortabele toerlaars uniek draagcomfort, zodat je daar ook graag een stuk mee gaat wandelen. Daarbij doet zich ook de zool met een stevig profiel positief gevoelen.

À propos zool: Het geavanceerde materiaal ethyleen-vinylacetaat, afgekort EVA, is niet alleen lichter dan rubber, het biedt ook uitstekende dempingseigenschappen. Terwijl de EVA-zool in combinatie met de hoogwaardige Ortholite® X-35 hybride inlegzool dus verantwoordelijk is voor de schokdemping, geeft de PP-tussenzool met geïntegreerde versterking de laars de noodzakelijke stijfheid om de voet bij een val te beschermen.

Daarmee is de zool een aanvulling op het voorbeeldige veiligheidsconcept van de Destino Touring GTX. Dit omvat bovendien robuuste hiel- en enkelschalen evenals een teenkap. Het scheenbeen wordt extra beschermd door een semi-elastische protector.

En de Destino Touring GTX heeft nog een paar slimme details te bieden. Zo is er bijvoorbeeld de schakelpad die het bovenleer beschermd tegen slijtage. Of de Reflective Insert, die meer veiligheid biedt bij rijden in het donker.

De nieuwe Destino Touring GTX is nu verkrijgbaar voor een prijs van 319,90 euro in de maten 39 tot en met 48.


 1. Boots DESTINO Touring GTX
  Boots DESTINO Touring GTX
  As low as €319.90


Back in Black: Guardo Rambler GTX

De technische toerhandschoen Guardo Rambler GTX in een zwarte versie. Verder blijft bij de uitgeknobbelde 3 seizoenen-handschoen alles bij het oude.

Het waterdichte en ademende Gore-Tex-membraan is aangevuld met de Gore Grip-technologie, die betrouwbare grip en een uitstekende tactiliteit garandeert. Dit beoogt ook de voorvorming, zodat de vingers heel ontspannen rond de stuurhandvatten liggen.

De lange kappen zijn gemaakt van vierweg-stretchmateriaal zodat ze optimale bewegingsvrijheid bieden.

Bij deze rijkelijk uitgeruste handschoen wordt ook hoge prioriteit gegeven aan veiligheid. De handbalbescherming bestaat uit schokabsorberende SEESOFT Memory Foam, die de schokenergie bij een val effectief reduceert. Het schuim wordt ingebed in zeer slijtagebestendig TPU dat ervoor zorgt dat de handschoen glijdt, mocht de hand met asfalt in contact komen, waardoor het risico op letsel aanzienlijk wordt verminderd. Op de rugzijde van de hand zorgen hardschalen-knokkelprotectoren van Superfabric® voor uitstekende bescherming. En niet te vergeten het extreem slijtagebestendige geitenleer aan de binnenzijde van de hand.

Verkrijgbaar in acht maten van 6 t/m 13. Art.nr.: 515-1520/515-1527

Prijs: 169,90 euro

 1. Gloves Guardo Rambler GTX Black
  Gloves Guardo Rambler GTX Black
  As low as €169.90


Ook in zwart: Guardo Desert+

Adventure riders zijn er gek op, de zomerhandschoen Guardo Desert+. En je hoeft helemaal geen expeditie door de woestijn te ondernemen om alle voordelen van deze lichte handschoen te leren kennen. Die zijn namelijk overal ter wereld onder zomerse omstandigheden de moeite waard.

Fantastisch ventilerend biedt de Guardo Desert+ nochtans uitstekende bescherming. De onderhand is gemaakt van zeer slijtagebestendig geitennappaleer en de zijkanten van de hand zijn verstevigd met Superfabric®. Daarbij komen gevoerde inzetstukken op de vingers evenals een knokkelbescherming. En dan is er nog het leren garneersel op de polyester bovenhand. Maar wat is er dan nieuw? De kleur! De Guardo Desert+ is voor het seizoen 2023 ook volledig in zwart leverbaar!

Verkrijgbaar in zes maten van S t/m 3XL. Art.nr.: 500-2093/500-2098, Prijs 99,90 euro


 1. Gloves Touratech Guardo Desert+
  Gloves Touratech Guardo Desert+
  As low as €99.90Touratech Copyright © 2020