Nieuwe handschoenen - De perfecte grip

Nieuwe handschoenen - De perfecte grip

De motorhandschoen is een fundamentele interface tussen mens en machine. Nauwkeurige grip en optimale tactiliteit zijn daarom onmisbaar voor een superieure controle over het voertuig. De handschoen heeft ook een belangrijke beschermende en comfortfunctie. De Guardo modellen van Touratech beheersen deze complexe taak met de nieuwste textieltechnologieën. Een portret van de avontuurlijke handschoen Guardo Rambler GTX en de zomerhandschoen Guardo Desert+.

Guardo Rambler GTX

De Touratech Guardo Rambler GTX is een 3-seizoenenhandschoen met tal van geavanceerde technische eigenschappen. Het waterdichte en ademende Gore-Tex membraan wordt aangevuld door de Gore Grip technologie, die garant staat voor een stevige grip en uitstekende tactiliteit. De preforming is ook in deze richting gericht, zodat de vingers volledig ontspannen tegen de handgrepen van het stuur liggen.

De korte manchetten zijn gemaakt van 4-way stretchmateriaal voor optimale beweeglijkheid.

Veiligheid is ook een topprioriteit voor deze goed uitgeruste handschoen. De handpalmbescherming is gemaakt van schokabsorberend SEESOFT™ memory foam om de impactenergie bij een val effectief te verminderen. Hij is ingebed in zeer slijtvast TPU, dat ervoor zorgt dat de handschoen glijdt als de hand in contact komt met asfalt - wat het risico op letsel aanzienlijk vermindert. Op de backhand bieden hardschalige knokkelbeschermers van thermoplastisch polyurethaan superieure bescherming. Om nog maar te zwijgen van het extreem slijtvaste geitenleer op de palm. De Guardo Rambler GTX handschoenen zijn gecertificeerd volgens de EN 13594:2015 norm als "beschermende handschoenen voor motorrijders". Voor het seizoen 2023 is de Guardo Rambler GTX verkrijgbaar in elegant zwart.

Gloves Guardo Rambler GTX & GTX Black

 1. Glove Guardo Rambler GTX
  Glove Guardo Rambler GTX
  As low as €169.90
 2. Gloves Guardo Rambler GTX Black
  Gloves Guardo Rambler GTX Black
  As low as €169.90

Guardo Desert+

Avonturiers zijn dol op de Guardo Desert+ zomerhandschoen. En je hoeft niet eens op woesterexpeditie om alle voordelen van deze lichtgewicht handschoen te ontdekken. Ze lonen overal ter wereld bij zomers weer.

De Guardo Desert+ is heerlijk ventilerend en biedt toch uitstekende bescherming. De onderhandschoen is gemaakt van zeer slijtvast geitennappaleer en de randen van de hand zijn versterkt met Superfabric®. Er zijn ook gewatteerde inzetstukken op de vingers en knokkelbescherming. En dan is er nog de leren bies op de polyester backhand. Naast de populaire grijs/gele kleurstelling is de Guardo Desert+ nu ook verkrijgbaar in het zwart!

Glove Touratech Guardo Desert+

 1. Gloves Touratech Guardo Desert+
  Gloves Touratech Guardo Desert+
  As low as €99.90

De waterdichte Guardo Rain overhandschoen (artikelnr.: 500-2051) is een perfecte aanvulling voor langere regenachtige etappes.

Glove Touratech Guardo Rain

 1. Glove Touratech Guardo Rain
  Glove Touratech Guardo Rain
  As low as €42.89Touratech Copyright © 2020